Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'coinitialize'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • uniGUI Public
    • Announcements
    • General
    • Feature Requests
    • Installation
    • Deployment
    • Other Platforms
  • Licensing
    • Licensing
    • Ordering uniGUI
  • Bug Reports
    • Active Reports
    • Closed Reports
    • Old Bug Reports
  • uniGUI Development
    • uniGUI 1.x
    • Beta Releases
    • Utilities
  • Mobile Platform
    • uniGUI Mobile
    • Mobile Browsers
  • Users Area
    • Sample Projects
    • Components and Code Samples
  • Non-English
    • Non-English
  • Miscellaneous
    • Hosting
    • Server Security
    • Jobs

Calendars

  • Community Calendar

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 2 results

  1. Hi, i'm having this issue, when i start my application in my clients server, and i open the browser with the correct ip and port, i see a blank page and when i try to enter the server monitor the same thing happens, taking a closer look i found that in the applications log there is this error "EOleSysError: Coinitialize has not been called", we have set the auto-coinitialize option to true and this doesn't change anything. Our client has windows 7 in his server, and we suspect that this error has something to do with the os libraries on that specific windows version regarding to multi-th
  2. Hi all, We try to deploy ISAPI dll to Apache PHP Version 5.6.30. On MainModule is placed AdoConnection and connected Queries components to access MS SQL database. From log files I can see that application crash (access violation) just after AdoConnection is open. Of course on server module AutoCoInitialize is set to True. In the same time app run on IIS or standalone server without any problem, but on Apache is crash. Anybody has idea what could be wrong? Development environment: UniGui: 0.93.1.1000 Delphi Xe2 DB: MSSQL
×
×
  • Create New...