Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'bug'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • uniGUI Public
    • Announcements
    • General
    • Feature Requests
    • Installation
    • Deployment
    • Other Platforms
  • Licensing
    • Licensing
    • Ordering uniGUI
  • Bug Reports
    • Active Reports
    • Closed Reports
    • Old Bug Reports
  • uniGUI Development
    • uniGUI 1.x
    • Beta Releases
    • Utilities
  • Mobile Platform
    • uniGUI Mobile
    • Mobile Browsers
  • Users Area
    • Sample Projects
    • Components and Code Samples
  • Non-English
    • Non-English
  • Miscellaneous
    • Hosting
    • Server Security
    • Jobs

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 5 results

  1. Hello! I'm using UniGUI 1.90 and facing a strange bug when using TUniPageControl. When I change to another tab in a pagecontrol that have a third party library (like UniSFChart - HighChart) inside it, sometimes my screen got "blank" and the entire system stop working. To get it working again I have to refresh the entire page. This error happens randomically. I've noticed that when this error occurs, this log appears in the browser console: Uncaught TypeError: Cannot read property 'tagName' of null (link to image: https://nuvem.grvmax.com.br/owncloud/index.php/s/ues9XeRCfLIHSce
  2. Hi I'm having a problem with the Editor component on the grid columns. I use the editor in a very similar way then the code sample Grid-Filter2, But there is a behavior that has changed and i could not solve it. In the current version of Unigui when the mouse is over the column Header the Editor immediately gains focus. But in older versions this doesn't happen and I need the old behavior. There is a solution to that? I've messed around with the editor component without success. I dont quite know if the problem is clear, but just run the grid-filter2 on the curent
  3. Hi i'm having problems with ports. I've set unigui to run on 8077, but only way i can access application is on 80. But when I open browser, localhost on 8077 is blank. Where I find the aplication is on port 80 -> https://localhost/ Whant seems to be the problem? EDIT: the problem occurs on 1506 build. on 1504 works great. Its also imposible to go to HTTP page. Only SSH works.
  4. Create A fresh uniGUI project by the uniGUI wizard. Place 3 Components: FDMemTable1, DataSource1 and UniDBGrid1 and this code: procedure TMainForm.UniFormCreate(Sender: TObject); begin FDMemTable1.LoadFromFile('dataset.fds', sfBinary); // Create youself, 100 records with 30 columns of random data DataSource1.DataSet := FDMemTable1; UniDBGrid1.DataSource := DataSource1; end; Run the project. Press the DBGrid page forward, page backward, enter a page no. click a cell, repeat this serveral times. Click click click. Within 1 minute the page will freeze with 'Loading data'
  5. I have an issue with the ColCount property of the stringgrid. It appears that I set it to "8" in the object inspector<design time> and then when I run the program, I get an index out of range type of error. When I set it during RUN-TIME, then I have no problem. Is this the way it's supposed to work? Davie
×
×
  • Create New...