Jump to content

HayatYazilim

uniGUI Subscriber
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

HayatYazilim last won the day on August 1 2019

HayatYazilim had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

HayatYazilim's Achievements

Newbie

Newbie (1/4)

1

Reputation

  1. No, it was giving a local error. I have now returned to 1550, there is no problem. Thank you. How can I format unimdblisgrid number fields like unimdbrig. function beforeInit(sender, config) { config.loadingText='Loading...'; config.grouped=true; config.selectedCls=''; config.itemTpl='<table style="width:100%;white-space: nowrap;vertical-align:middle;">'+ '<tr>'+ '<td style="font-size:15px;font-weight:bold;color:#3a6383;padding-left:1px;" colspan="3">{0} - {1} - Hasar:{6}</td>'+ '</tr><tr>'+ '<td></td>'+ '<td style="padding-top:3px;padding-left:10px;" width="16px">'+ '<td style="font-size:15px;padding-top:3px;padding-left:4px;color:#535454;">{4} - {5} - KM:{2}</td>'+ '</tr><tr>'+ '<td></td>'+ '<td style="padding-top:3px;padding-left:10px;" width="16px">'+ '<td style="font-size:15px;padding-top:3px;padding-left:4px;color:#535454;">{3}</td>'+ '</tr><tr>'+ '<td></td>'+ '<td style="padding-top:5px;padding-left:10px;" width="16px">'+ '<td style="font-size:15px;padding-top:3px;padding-left:4px;color:#DC143C;">{7}</td>'+ '</tr><tr>'+ '<td></td>'+ '</tr></table>'; }
  2. Yeni pc ye 1559 kurduk. eski pc de 1539 kurulu orda denedim şimdi herhangi bir sorun yok. sanıyorum eski versiyona geri dönüş yapacağım.
  3. HayatYazilim

    Ajax Hata

    Merhaba; mobil de bir grid, bir uniqery bağlayıp open ettiğimde ajax error _celrcell_ is not defined hatası alıyorum . Unigui version 1.90.0.1559.
  4. API dosyasın da ingilizce var php ve .NET örnek mevcut.
  5. Paytr ile entegrasyon konusunda yardımcı olabilecek arkadaş var mıdır ? (Ücreti mukabil de olabilir.)
  6. Merhaba ; Fast report da kullanıcıya dizayn yaptırabilmek için FastReport Online Designer mı kullanmalıyız ? veya farklı yöntemler var mı ? bu konu hakkında tecrübesi olan arkadaşlar bilgilerini paylaşabilir ise sevinirim.
  7. Merhaba ; 1.90.0.1500 kullanıyorum. dptFloated işimi gördü şu anda bir problem yok teşekkür ederim. Birde ufak onay ekranı açtıyorum girddden gidiyor Showmodal da gene arkada kalıyor form show da sorun yok, bu şekilde kullanabiliyorum onuda. Bende yeniyim belki eksik yaptığım bir şeylerden olabilir yavaş yavaş öğreniyoruz teşekkürler.
  8. Unimdatepicker picker dptFloated yapınca normal çalışıyor. dptAuto 'da bir problem var galiba .
  9. Merhaba; Resimlerdeki gibi bir ekranım var. formu ilk açtığım da problem yok gridden bir satır seçip info dediğinde yeni bir formda detaylar açılıyor buraya kadar her şey normal fakat tarih seçtiğimde üst paneller yok oluyor scroll sayesinde bir şekilde yukarı çıkılabiliyor info ya basıldığında form altta kalıyor liste fomunu ya kapatmam yada hidden yapmam gerekiyor. Form uniAlignmentClient fit altında bir panel var vbox diğer paneller de içinde . Servermodule de MainFormDisplay :mfPage Nerede yanlış yapıyorum ?
×
×
  • Create New...