Jump to content

cumaparlak

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

cumaparlak's Achievements

Newbie

Newbie (1/4)

0

Reputation

  1. Peki ilgili client üzerine de dll'i yüklesek. yada unigui içinden download ettirip kullandırtamayız mı ? örneği dll dosyasını tanımlı bir dizine atsa oradan yükleyerek kullansa olmaz mı ? Böylelikle client ve server dll vasıtası ile kendi üzerindeki cihazlara erişemez mi ? tıpkı e-devlet uygulamasının dijital imzaya erişmesi gibi.
  2. Arkadaşlar merhaba, Yapmak istediğim tam olarak şu bir dll'im var. Bu dll kart okuyucuya erişiyor. Clientta çalışırken clienta bağlı olan kart okuyucuya erişecek. kullanıcı Server olarak unigui uygulamasını yüklediğimiz bilgisayardan çalıştığında kendi üzerindeki kart okuyucuya erişecek. iyi çalışmalar.
  3. Merhaba Arkadaşlar, Yazmış olduğumuz bir dll dosyasını runtime olarak unigui içinden çağırıp kullanabilir miyiz ? Daha önce bu şekilde kullanım yapan oldu mu ? İyi Çalışmalar
  4. Hayri Bey Anchor kullanmanız gerekir derken anlayamadım konuyu biraz daha açabilir misiniz. Saygılar.
  5. Merhaba unigui üzerinde çalışmalar yapmaya başladım yeniyim. Tasarım aşamasındaki nesne aralıkları ile runtime esnasındaki nesne aralıkları farklı görünmektedir. Nesneler bir UniFrame üzerinde sebebi ne olabilir. öenek resimler ekte dir.
  6. mehmet bey teşekkürler.
  7. Arkadaşlar Merhaba; unigui trial versiyon üzerinde çalışmaya başladım yeniyim. Raporlama için ne kullanmalıyız. PDF,XLS vb.. uzantılarda dışarı atmak ve browserda görüntülemek için kolay anlayabileceğim örnekler var mı ?
×
×
  • Create New...