Jump to content

hasan

Members
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by hasan

  1. hasan

    Sayfada kilitlenme

    Ben trial sürüm kullanıyorum ama sanırım sürümle alakalı bir durumdu son trial sürümü indirdim kurdum ve sorunum düzeldi. Bence senin sorunun crack kullanıyor olman, full sürüm satın alın sorununuz düzelecektir. yada trial de deneyin. Crack kullanmak üreticiye bir hakarettir, sizde yazılım yapıyorsunuz yada yapmaya çalışıyorsnuz bence biraz saygı göstermelisiniz.
  2. hasan

    Sayfada kilitlenme

    http://unigui.com/component/rsfiles/download?path=FMSoft_uniGUI_Complete_Professional_1.0.0.1385_Trial.exe bu adresten indirdim ama versiyon bu değil galiba nerden görebilriim versiyonunu.
  3. Trial sürümde bir deneme yapıyorum. Firebird veritabanı olan bir programdan belirli sorgular çalıştırıyorum. Bu sorguları yaparken bazen sistem kitleniyor. ve sayfa soluk lenkte uzun bir müddet bekliyor. gridlerde loading yazıp duruyor sürekli. Bu sorun neyden kaynaklanabilir. Trial olması buna etkenmidir. yoksa başka bir sorunmu var.
  4. hasan

    Trial Lisans

    Kapanan Exe programıydı sorunu buldum image dosyasından kaynaklıydı kaldırdım düzeldi. bu imaj doslarının DevExpress ile alıp veremediği nedir anlayamadım. şuan bir sorun yok.
  5. hasan

    Trial Lisans

    Haklısınız kendi demoları çalışıyor ama benim test programı açılıyor ve geri kapanıyor. Ortada bir hata da yok bir neden de şuanda bulamadım. Son çalıştığı durumdan sonraki yaptıklarım : Mainmodle içerisine ' IBDatabase, IBTransaction, IBDatabaseINI, Query ve Dataset ler' bulunmakta. bir takım değişkenler de tanımlandı. loginform da bir takım kodlamalarım bulunmakta.
  6. hasan

    Trial Lisans

    UniGui ile bir proje için test yapıyordum 1 hafta kadar şehir dışındaydım şimdi projeyi test etmek istediğimde program kendisini kapatıyor. trial kullanımdaki kısıtlamalardan biri ise bu benim bu projeyi bu proram ile yapıp yapamayacağıma karar vermem gerekiyor bunun oturum süreli olan bir versyonu yokmu.
  7. Evet iframe içindeki veriye ulaşmam lazım yani iframe içindeki veriyi bir stringe veya bir textbox kutusuna aktarmam gerekli. Hem UniGui projesi hemde Servis aynı sunucuda güvenlik ile ilgili bir sıkıntı yok. ben Frame içindeki veriyi okuyabilmenin kodunu bilmiyorum varsa tabi.
  8. Resimde gördüğünüz uniURLFrame içerisinde gelen değeri, UniEdit1.text içerisine almak istiyorum sadece. yapmak istediğim bu sadece.
  9. 0.99.96.1321 Deneme sürümü ;
  10. Tam olarak öyle değil gönderdiğimiz veri bir web servis tarafıdan işleniyor ve değer gönderiyor geriye yani benim sayfada yazan yazıyı direk almam lazım
  11. Peki bunun bir çözümü yokmudur ?
  12. forma UniImage1 nesnesi koyup içine resim upload ettiğim zaman sayfa açılırken hata veriyor. Hata Resimlerini ekliyorum aşağıya : Jpg, PNG, birçok format resim denedim hepsinde aynı hatayı verdi.
  13. delphi WebBrowser ile aşağıda yaptığım bir örneği UniURLFrame ile nasıl yaparım. OrjLink := 'http://'+SunucuAdres+':'+port+'/getdata.html?' + Base64EnCodeStr('command=wlogin&username='+username+'&password='+password+'); WebBrowser1.Navigate(OrjLink); Deger := WebBrowser1.OleObject.Document.documentElement.innerText; Bir webserver post edilen veriden dönen değeri almak. OrjLink := 'http://'+SunucuAdres+':'+port+'/getdata.html?' + Base64EnCodeStr('command=wlogin&username='+username+'&password='+password+'); UniURLFrame1.URL:=OrjLink; Deger := UniURLFrame1.????????????????????????? (Burada nasıl bir kod kullanmalıyım. Dönen değeri almak için.
×
×
  • Create New...