Jump to content

cygors

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

cygors's Achievements

Newbie

Newbie (1/4)

0

Reputation

  1. cygors

    KeyCode Sorunu

    Öncelikle ilginiz için teşekkür ederim. Geliştireceğim proje için bende lisanslı kullanıcı olmak istiyorum, ancak belirttiğim sorunlara nasıl bir çözüm bulanabileceğini bilmeden boş yere para ödeyerek işime yaramayacak bir component almakta istemem açıkcası. En basit anlatımı ile yıldız karakteri ipad'lerde 56 değerini döndürüyor, bu değer pc'lerde 8 rakamına denk geliyor, kütüphanemizi aldığınızda beta olarak belirtmiştik veya bizim kütüphane bu sorunu çözemez dediğinizde yazdığım proje aldığım component çöp haline gelecektir. umarım endişemi paylaşabilmişimdir.
  2. cygors

    KeyCode Sorunu

    Cevabınızı şu şekilde mi algılamalıyım ? trial sürümde bunlar desteklenmezken lisanslı sürümde sorunsuz çalışıyor.
  3. cygors

    KeyCode Sorunu

    Merhaba, Öneriniz üzerine aynı kodu KeyUP event'a taşıdım. Barkod okuttuğumda değerler combobox'a geliyor ancak VK_RETURN tetiklenmiyor, showMessage ekrana gelmiyor.
  4. cygors

    KeyCode Sorunu

    Bu soruna ilave olarak yine ipad tarafında söyle bir sıkıntı oluşuyor. Form üzerinde bir adet TUniCombobox mevcut. Bu component'in onKeyDown event'ı aşağıdaki gibi. Ipad klavyesinden elle değer girdiğimde ve enterladığımda sorunsuz çalışıyor, lakin bluetooth bir barkod okuyucu bağlayıp herhangi bir barkod okuttuğumda combobox içine değerler dolmadan VK_RETURN devreye giriyor ve ShowMessage boş geliyor. Pc'de ve Android'de sorunsuz çalışırken sadece ipad ve iphone'da böyle bir sorunla karşılaşıyorum. procedure TfmyForm.eComboDown(Sender: TObject; var Key: Word; Shift: TShiftState); begin if KEY = VK_RETURN then ShowMessage (eCombo.Text); end;
  5. cygors

    KeyCode Sorunu

    son sürümü deniyorum.
  6. cygors

    KeyCode Sorunu

    Kullanan arkadaşlar bu sorunu kimse yaşamıyor mu?
  7. cygors

    KeyCode Sorunu

    Merhaba, Bir form üzerinde sadece bir edit bulunuyor. * (yıldız) karakterinin KeyCode değeri pc'den çalıştırmışsam 223 Android den deniyorsam 229 Ipad'den deniyorsam 56 değerini döndürüyor. bu sorunu nasıl çözebiliriz. Teşekkürler.
×
×
  • Create New...