Jump to content

DevLoper

Members
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by DevLoper

  1. Birde bir bakıyorsun Embercadero anydac' ı bünyesine eklediği gibi unigui yide bünyesine dahil ediyormuş :) Farshad adına seviniriz heralde sonuçta ticaret yada direk satsın 5-10$ :D. Sonuçta geleceği parlak bu işin bende beğeniyorum da intraweb kadar gelişmiş olduğunu düşünmüyorum inşallah daha da çok gelişir neden olsa bizim vatan topraklarımızın componenti :)
  2. Şimdi Embarcadero bolglarından ve sencha resmi sayfasında okuduğumuz kadar sencha yi satın almış ve vcl ye entegre edeceği söyleniyor yani ungiyi satın almak bu aşamada mantıklımı yoksa birazdahamı beklemek lazım sizin bunun üzerine yapacağınız bir hamle olacakmı sürdürülebilirlik adına sizdende bi açıklama bekliyoruz. https://www.sencha.com/blog/exciting-news-sencha-acquired-by-idera-inc/
  3. Evet trial sürüm mesajda durumu açıkladım size. Teşekkürler...
  4. Merhabalar ben Login Formunda iken aajax isteği ile bir methodu tetikletmek istiyorum fakat anlayamadım ajaxRequest(LoginForm, "testclick", []); dedğimde işlem başarılı olamıyor nasıl yapmam gerekli teşekkürler.
  5. DevLoper

    Aktif Form

    Ama olsun kodu'da paylaştım bak size de ikram ettim :D
  6. DevLoper

    Aktif Form

    Tamamdır hallettim şu şekilde TUniForm(UniMainModule.MasterForm).ShowMessage('Mesaj')
  7. DevLoper

    Aktif Form

    Şöyle bir durumda var ben yaptığım bu unit içinden mainmodule de ulaşmak istiyorum diyeceksinizki paramatre ile gönderin ben intrawebdeki gibi yapmak istiyorum unit içinde UniMainModule dediğimde o sessiona ait UniMainModule getirmesini istiyorum. Teşekkürler
  8. DevLoper

    Aktif Form

    Merhabalar şöyle bir sıkıntım var benim ben genel bir unit yapıyorum da unit içinde Showmessage methodunu kullanmak istiyorum fakat aktif formu bilemediğim için showmessage komutunu kullanamıyorum, nasıl yapabilirim.
  9. Teşekkürler sorunu buldum servis olarak başlatınca çözülüyor. Çözüm : TUniServerModule.CreateService(True,False);
  10. Benim bu tray iconu gizlemem gerekli kendi vcl formumu ekleyeceğim için.
  11. Hayri bey size özel mesaj attım ama cvp alamadım acaba sistemdemi sorun var?
×
×
  • Create New...