Jump to content

greenegitim

Members
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by greenegitim

  1. unigui versiyon 1.1453 licenced memberid 00223
  2. uniDelete(OE4A);ODBB.retfalse.beforeclose=0;ODBB.close(); butonun click eventında sadece close; var unigui versiyon 1.1453
  3. Merhaba, inidosyamdaki bir değere göre favicon değiştirmek istiyorum delphi içerisinde bunu değiştirebiliyorum fakat aşağıdaki kod ile değiştiremiyorum. procedure TUniServerModule.UniGUIServerModuleCreate(Sender: TObject); var iniFile: TMemInifile; ico_path :string; begin if not FileExists(GET_INI_SETINGS_PATH()) then CreateFirstSetingsFile() else begin iniFile := TMemInifile.Create(GET_INI_SETINGS_PATH(), TEncoding.UTF8); try ico_path :=iniFile.ReadString('AYARLAR','FAVICON_PATH',''); UniServerModule.Favicon.LoadFromFile(ico_path); finally iniFile.Free; end; end; end;
  4. unidbgrid'e dediğiniz şekilde yapınca gride texti görebildim fakat şöyle bir sorun oldu row height bu blob alanda tutulan texte göre yükselip düşüyor sabitleyemedim row height'i ama bir türlü UniDBHTMLMemo da text kaydedip (MEMO) dışında bir şey gösteremedim.
  5. UniDBHTMLMemo kullanıyorum bağlı olduğu alan firebirde blob bir alan ben buraya html olarak açıklama girip kaydedilsin istiyorum ama kaydetikten sonra UniDBHTMLMemo içeriğinde (MEMO) görünüyor veritabanından sorguladığımda daha önce girdiğim değeri silip içerisine (MEMO) yazdığını görüyorum bu sorunu nasıl aşabilirim? ayrıca unidbgrid içerisinde bu alanda yine (MEMO) olarak görünüyor.
  6. .x-tree-elbow-img { width: 16px; height: 0px; margin-right: 0; } bu şekilde istediğim şeyi elde ettim ben bunu sadece belirli bir UniTreeView nesnesi için yapmak istersem nasıl bir yol izlemem gerekir örneğin UniTreeViewsolmenu de sadece geçerli olsun.
  7. burada ki MENU solundaki -,+ ifadelerini ve alt menu 00 yazan yere üst menüsünden gelen çizgileri nasıl kaldırabilirim.
  8. şirkete 0.99.10.1172 kullanıyoruz kendim yeni 1.10.0 Build 1469 trial indirip test ettim
  9. UniSession.UrlRedirect('http://www.google.com'); UniSession.BrowserWindow('http://www.google.com', 0, 0, '_blank'); UrlRedirect ile sayfayı yeni sekmede açabiliyormuyuz. BrowserWindow ile yeni sekmede açmak istediğimde chrome popup engelliyor. bu popup engellini nasıl aşabilirim.
  10. parametrik olarak yetki olduğunda itemler ekleniyor hiç yetkisi yoksa görünürlüğü kapanıyor itemların, bazı formlarda ise base formlardan geliyor ve yeni form'da ihtiyaç yoksa kapatmak istiyorum.
  11. Malesef az önce 1469 indirip denedim sonuç yine aynı.
  12. aynı sorun bendede mevcut. Self.Menu := nil; menüyü gizlemek istedim gizlenmedi döngü ile itemları gizledim bu seferde bar gitmedi
  13. Merhaba unidbgrid deki çektiğim dataların ortalı çıkmasını istiyorum soldan sağa yapılabiliyor ama yukarıdan aşağıya nasıl yaparım?
×
×
  • Create New...