Jump to content

miltiyades

Members
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

miltiyades's Achievements

Newbie

Newbie (1/4)

0

Reputation

  1. XE4 için sürüm yayınlanmış şimdi gördüm kurulumu yaptım ama çalıştırınca RegisterAppFormClass da hata veriyor farhad RegisterMainFormClass ile değiştirin demiş ama kod sayfasından değiştirince yine hata veriyor başka yerdenmi değiştirmem gerekiyor ?
  2. Merhabalar. XE4 için bir paket yayınlandımı acaba xe3 için olan paketleri derledim xe4 'de çalıştıramadım çalıştırabilen varmı acaba ?
  3. farshad merhabalar.. database de ayarlamayı yaptım tablolardan dil ayarlaması yok ama connection nesnesinde seçiyorum yine aynı şekilde.
  4. Merhabalar. unidac ile mysql veri tabanına balanıyorum ayarlarından charset ayarını latin5 yapınca windows server 2003 de türkçe karakter sorunu olmadan sorunsuz kullanıyordum. şimdi windows server 2008 e attım .dll dosyasını latin5 olduğu halde türkçe karakter sorunu veriyor. utf8 de denedim aynı sorun devam ediyor. nasıl bi ayarlama yaparsam sorunu çözerim acaba ? iyi çalışmalar.
  5. tüm ayarlamaları yapıyorum sanırım ama The resource you are looking for has been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable. bu hatayı veriyor devamlı. eksik yaptığım bişeyler var sanırım.
  6. Merhaba Farshad bende uygulamayı server 2003 de kendi yanımda olan serverimde çalıştım bitirdim şimdi sitelerimin bulunduğu servere atayım diyorum dökümanlardaki yazılan ayarların tamamını yaptım ama bir türlü çalıştıramadım acaba yardımcı olmak için zamanınız varmı ?
  7. Merhabalar. Server 2003 de falan çalışıyor sorun yok ama server 2008 de ne yaptıysam çalıştıramadım acaba desteği yokmu ? varsa yapmam gereken ayarlamaları anlatabilirmisiniz. iyi çalışmalar.
  8. merhaba Farshad demoları hiç görmemiştim teşekkür ederim.
  9. Merhabalar. UniFileUpload1.execute diyerek dialog penceresini açıyorum resimde gözat diyerek seçip yüklüyorum. sorun yok resim yükleniyor. ama sorun şöyle resmi cache\projem\cbd2Dsiv8bHwEvr\ dizinine yüklüyor ayarını aradım bulamadım servermodule sayfasında cache ayarı var ama onuda değiştirince yine o klasör altında cache\projem\cbd2Dsiv8bHwEvr\ dizinini oluşturup oraya atıyor resmi ama ben resim dizinini dinamic olarak belirlemek istiyorum. yapmak istediğim şöyle. bir sayfada 2 ayrı resim yüklüyor bu resimlerin birisini /uploads/resimlerim/ dininine yükletmek diğer resmide /uploads/ozel/ klasörüne yükletmek istiyorum. acaba bunun ayarını nasıl yaparım dinamic olarakda seçme olabilir yada 2 adet unifileupload nesneside kullanarak olabilir. İyi Çalışmalar.
  10. Merhabalar Cevap geciktiği için kusura bakmayın. Sorunu Çözdüm Sorun bende kaynaklanıyordu ben ayarlarla oynamıştım. İyi Çalışmalar.
  11. Öncellikle Teşşekür ederim Farshad Hedef PC den kastınız dosyayı çalıştırdığım makina ise evet onada kurdum halen aynı
  12. Merhaba arkadaşlar bir iki buton ekleyip dll dosyasını makinaya atıyorum mavi wekran üzerine loading yazıp kalıyor nedendir bu acaba eksik yaptığım ayar olmalı ama ne olabilir ?
×
×
  • Create New...