Jump to content

commsense

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

commsense's Achievements

Newbie

Newbie (1/4)

0

Reputation

  1. Standalone server uygulamasında QuickReport ile pdf olarak rapor oluşturmada sorunsuz çalışmasına rağmen windows service Application olarak rapor alındığında Access violation hatası oluşuyor. Bütün raporlar quick report ile oluşturulduğundan rapor yöntemini değiştirme imkanım yok, bu konunun çözümü için yardımlarınızı bekliyorum. İlgilerinize Teşekkür ederim.
  2. Merhaba Ödeme işlemini tekrar denedim sorunsuz işlemi yapabildim Teşekkürler.
  3. Merhaba. Ürünü satın almayı düşünüyorum ama ödeme işlemlerinde sorunlar var sanırım. .97 versiyonunda port 8077 den farklı yapılamıyor. Port ve satınalma sorunu için çözüm bekliyorum. Ayrıca 96.0 versiyonunda yeni key almama rağmen license key hatası alıyorum.
  4. Teşekkür ederim ikinci çözümü denerim, malum artık akıllı telefonlarda yüksek çözünürlükte olabildiklerinden o tam bir çözüm değildi.
  5. Kullanıcıların Pc den mi yoksa Mobile cihazdan mı giriş yaptıkları belirlenebilir mi?
  6. beta_0.89.0.958 versiyonunda messagedlg doğru çalışıyorken, beta_0.90.0.971 i kurduktan sonra çalışmamaya başladı. Form1.Show veya Form1.ShowModal ile form çağrıldığında Form1 in onshow olayında MessageDlg('DİKKAT! .......', mtWarning, [mbOK]); kullanıldığında mesaj kutusu formun arkasında kalmaktadır.
×
×
  • Create New...